Consulten & workshops


CONSULTEN & WORKSHOPS

Individuele consulten

 

De intake


Een eerste gesprek duurt gemiddeld 60 minuten. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw hulpvraag, verwachtingen en wensen. Ook vraag ik in de anamnese naar je huidige voedingspatroon en overige leefstijlgerelateerde gewoonten, eventuele medicatie en dieetgeschiedenis. Na de intake maak ik een behandelplan en krijg je alvast wat adviezen mee naar huis zodat je direct aan de slag kan. 


Vervolgconsulten


Tijdens de vervolggesprekken (duur: ongeveer 30 minuten) bespreken we de resultaten en gaan we dieper in op de dagelijkse uitvoering van de adviezen. Waar kan je nog hulp bij gebruiken? Loop je ergens tegenaan? Hoe staat het met je motivatie? Ik help je verder op weg en beantwoord graag je vragen.


Tarieven & vergoedingen


Tarief eerste consult (60 minuten + 30 minuten uitwerktijd): 99 euro

Vervolgconsulten (30 minuten): 33 euro


Dieetadvies door een diëtist wordt gedeeltelijk gedekt door de basisverzekering van alle zorgverzekeraars. Om precies te zijn krijg je een vergoeding voor de eerste drie behandeluren per kalenderjaar. De verzekerde hoeft geen eigen risico te betalen indien de vergoeding van dieetadvies plaatsvindt via de zogenoemde ‘ketenzorg’ waar huisartsen en diëtisten onder kunnen vallen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de diagnose diabetes, COPD of CVRM. In andere gevallen is het eigen risico wel toepassing. Uitzondering hierop zijn kinderen tot 18 jaar oud: voor hen geldt geen eigen risico.

Workshops


Sinds vijf jaar geef ik kookworkshops over gezond en lekker plantaardig koken: 'Meer kleur op je bord': hoe je lekker kan koken met meer groenten, fruit, noten, peulvruchten en granen.


Op dit moment staan er nog geen workhops gepland, maar hou de website in de gaten want het zit er wel weer aan te komen :) Neem contact met me op voor het plannen van een privé workshop.


Bo van Nieuwenhuizen   |   bo@bovannieuwenhuizen.nl   |   0641499625